DETAILS, FICTION AND BOWLING PREDEAL

Details, Fiction and bowling predeal

Details, Fiction and bowling predeal

Blog Article

cazare hotelStrategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice on the net, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.

Immediate Booking colaboreaza immediate cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

Pretul mediu pe noapte al camerei la Hotel Carmen este 165lei. Simply click aici pentru a afla pretul closing pentru perioada dorita.

utsakia”. The Greek cuisine has a lengthy tradition so regardless of what your tastes are, we have been sure you’ll locate a little something you’ll like right here (Vegetarian selections available).

dacă ați făReduce o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Immediate Booking iti ofera posibilitatea sa cauti destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare fashionable.

This Site is using a stability provider to protect alone from on the web attacks. The motion you simply executed induced the security Option. There are numerous steps that can set off this block together with distributing a hotel cu piscina predeal specific phrase or phrase, a SQL command or malformed details.

Vă puteţi bucura de mai multe tipuri de masaje sau tratamente corporale, la un Price tag suplimentar. Dacă doriţi să petreceţi câteva ore de divertisment, hotelul Carmen contain un centru de bowling cu six piste.

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest internet site World-wide-web, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

Oferta hotelului contine o lista de servicii pensiuni predeal cu piscina de ultima ora in domeniul turismului, iar hotel h oaspetii hotelului vor beneficia de cazare, centru de cofetarie sinaia conferinte/evenimente, restaurant, un elegant centru SPA cu piscina, coffee lounge in foyer, centru de divertisment, toate vezi avand un own dedicat si pasionat.

Hotelul este situat chiar langa DN1 iar traficul este unul foarte intens (mai ales noaptea cand trec pe acolo multe tIR-uri). Mic dejunul a fost unul saracacios si lipsit de produse traditionale.

Noi am avut camera pe fata la soseaua principala si vreau sa zic ca noaptea se auzeau file rau camioanele care treceau cred ca nu au fost alese bn termopanele pt camerele de la sosea slab izolau fonic

Immediate Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

am fost placut impresionati atat de camera cat si de facilitatile hotelului, in Particular de piscina; de asemenea bucatarul restaurantului a pregatit, de fiecare data, feluri delicioase in zilele pe care le-am petrecut la Hotel Carmen

Report this page